Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem, hogy mi is történt kedvencünkkel 2017-ben. Emellett pedig hamarosan érkezem egy új kinézettel is, amivel igyekszem minél hamarabb végezni. Tartsatok velem, ha Ti is kíváncsiak vagytok, milyen éve volt Lucynak.

 

Januárban, egészen pontosan nyolcadikán az InStyle és a Warner Bros. által rendezett Golden Globe díjátadón jelent meg (képek). Nem sokkal később január 10-én, az ABC eseményén a Winter TCA-n vett részt Shay Mitchell és Sasha Pieterse társaságában. A hónap 28-dik napján az Entertainment Weekly SAG díjátadóján láthattuk, amelyre Nyugat-Hollywoodban került sor.

 

Februárban következett mikor Lucy kicsit visszavonult a nyilvánosság elől és nem jelent meg nyilvános eseményeken illetve fotósorozat sem készült róla. Ezen időszakban rengeteg paparazzi fotó jelent meg róla, ezeket visszanézhetitek a galériában.

Március elején Billy Ballard készített egy mesés fotót kedvencünkről az InStyle Magazin számára. Emellett a Mark Magalog is készített néhány új fotót az Avon új kollekciójához.

 

Áprilisban visszatért a Pretty Little Liars a hetedik évadával innentől pedig beindultak az események kedvencünk körül. Elindult legújabb sorozatának a Life Sentence-nek a forgatása. Április 12-én a PLL-es lányok ellátogattak Ellen DeGeneres műsorába (link), míg 18-án a Good Morning America című műsorban (link, link, link) láthattuk őket. Április 19-én megrendezésre került a Freeform Upfront eseménye, majd 20-án a The Tonight Show vendége volt. Szintén huszadikán, megjelent az ASPCA Bergh Ball és After Dark Party-n New Yorkban. Majd 22-én  a Lord & Taylor jótékonysági rendezvényén vett részt. Emellett készült a lányokról néhány fotó a Buzzfeed számára, illetve a Bustle számára készített pár tavaszi fotót Ashley Batz kedvencünkről.

 

Májusban egy újabb CW rendezvény került megrendezésre, méghozzá 18-án. Igaz több rendezvényen nem jelent meg, viszont rengeteg paparazzi fotó készült róla, amit szintén visszanézhettek a galériában.

 

Júniusban a 10-dik Annual Veuve Clicquot Polo eseményen vett részt Jersey Cityben. 14-én ünnepelte 28-dik születésnapját, amelyet barátaival töltött. 27-én pedig hét évad után véget ért a Pretty Little Liars című sorozat. Fotók is készültek ebben a hónapban Lucyról, méghozzá a Remix magazin számára. Illetve Aimee Nicolas egy újabb fotósorozatot csinált róla, amely már új sorozatához a Life Sentence-hez készült.

 

Július ismét egy csendesebb hónap volt kedvencünk életében, csak néhány paparazzi fotó látott napvilágot.

 

Augusztusban megrendezésre került a 2017-es Teen Choice Awards, ahol kedvencünk is megjelent és díjat is adott át Janel Parrish-szel.

 

Szeptember és október ismét egy eseménymentes hónap volt számára, viszont rengeteget forgatott, ideje nagy részét Kanadában töltötte, hogy legújabb sorozatán dolgozhassanak.