Sok szeretettel üdvözlök Mindenkit Magyarország legnaprakészebb Lucy Hale rajongói oldalán. Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy minél többen megismerhessék a gyönyörű és tehetséges színész-énekesnőt. Itt mindig megtaláljátok a legfrissebb híreket, képeket és az aktuális projektjeihez kapcsolódó fotókat és információkat. Ha semmiről sem szeretnél lemaradni, kövesd a lapot, ahol mindenről értesülhetsz. mona

picturepub_lucy-63~0.jpg
picturepub_lucy-62~0.jpg
picturepub_lucy-61~0.jpg
picturepub_lucy-60~0.jpg
picturepub_lucy-59~0.jpg
picturepub_lucy-58~0.jpg
picturepub_lucy-57~0.jpg
picturepub_lucy-56~0.jpg
picturepub_lucy-55~0.jpg
picturepub_lucy-54~0.jpg
Life Sentence időpont változás

A sorozat áprilistól péntekenként érkezik majd új részekkel a korábbi szerda helyett. A The Hollywood Reporter oldalán jelent meg egy cikk a sorozatról, amelyet most el is hoztam nektek lefordítva.

 

A friss CW drámát áthelyezik a műsorrendben 4 közepesen teljesítő rész után, amelyek közül az eheti elég gyengén teljesített. A csatorna pénteken jelentette be, hogy még egy szerdai megjelenés után egy két hetes szünetet követően a sorozat április 27-től átkerül péntekre 9 órára.

 

A sorozat, amelynek főszereplője a Pretty Little Liars Lucy Hale-je, mindössze 0.1-es értékelést ért el (1 a maximum) a felnőtt, 18-49 koros kategóriában, és a legnézettebb rész estéjén is csak alig 400.000 nézője volt. A rész visszanézhető volt, de ez se segített sokat, az első vetítés és az azt követő hét nap nézettsége együttesen is csak 0.4-es értékelést ért el.

Ez nem azt jelenti, hogy befejezik a drámát, de egyenlőre nem jók a kilátások. Még a csatorna folyamatosan jelentős nézettségű online adásaival sem biztos, hogy elég néző fogja alternatív platformon nézni ahhoz, hogy megtartsák. Az se túl biztató, hogy jó ideje nem volt olyan gyengén teljesítő sorozat a csatornán, hogy a CW ilyen hamar áthelyezte volna a műsorrendjében.

 

A kizárólagosan Bill Lawrence által rendezett Warner Bros./CBS TV Stúdió show nem egy tipikus CW dráma. Nem is képregény alapú, és nem is olyan vígjáték mint a Crazy Ex Girlfriend vagy a Jane the Virgin, inkább olyan fajta dráma, amilyeneket a csatorna akkoriban játszott amikor megalakult.
A CW érdekes módon még semmilyen nagy újítást nem jelentett be a 2018-19-es szezonra. A TV naptár ezen pontján még a legtöbb sorozat zöld utat kapott.